Vær opmærksom på disse faldgruber når du vælger IT-leverandør

Rigtig mange af de henvendelser vi får, omhandler overtagelse og genopretning af kuldsejlede IT-projekter. Altså projekter hvor leverandøren ikke har formået at følge projektet til dørs eller kunden ikke føler, at de har fået det, som de har betalt for.

Der er selvfølgelig ikke 2 projekter der er ens, men vi kan dog konstatere, at det igen og igen er de samme faldgruber som er årsagen.

3 områder hvor du kan optimere din virksomhed med digitalisering

Gennem årene har vi stiftet kendskab med mange brancher og virksomheder. Fælles for dem alle er, at vi endnu ikke har mødt en virksomhed, hvor én eller flere processer ikke kunne digitaliseres. Og som resultat at dette, give store økonomiske besparelser for virksomheden.

Kontakt os i dag

Har du et projekt eller samarbejde, du gerne vil vende med os, eller er du nysgerrig på, at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, ser vi frem til at høre fra dig. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag.

Kontakt Nordicode

Kort om os

Vi er en IT virksomhed, der typisk træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til.

Vi har mange års erfaring med at digitalisere og automatisere processer og kan udvikle, drifte og optimere alt digitalt.

Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige virksomheder i forskellige brancher, og vi kan også hjælpe din.

Nordicode ApS

Studiestræde 7A, stuen

1455 København K

CVR: 39030845

(+45) 33 60 27 17

[email protected]