Hvem er Nordicode?

Slut med halvhjertet samarbejde gennem giganterne. Vi er store nok til at tilbyde fullservice softwareudvikling, men små nok til at være tæt på dig

Præsentation

001

Hvad laver vi?

Vi digitaliserer virksomheder gennem udvikling af innovative, højteknologiske løsninger såsom digitale platforme, webapplikationer og app udvikling. Vi udvikler, vedligeholder og optimerer.

002

Hvordan gør vi det?

Vi lærer din forretning at kende, så vi forstår dine udfordringer – og dine muligheder. Med afsæt i at optimere din forretning og/eller skabe nye konkurrencefordele, skræddersyer vi systemer.

003

Hvorfor gør vi det?

Vi brænder for at skabe og for gøre en forskel for dig, og for vores kollegaer. Vi er passionerede nørder af hjerte, men det er vores kunders resultater og ikke teknologien, som driver os.

En god arbejdsplads

Vi vil være de bedste i branchen. Ikke de største

Større er ikke bedre når det handler om udvikling af software. Et lille specialiseret hold af udviklere koster mindre i dit budget, skaber bedre løsninger, og får dig sikkert i mål.

Vi bestræber os på at skabe en god arbejdsplads ved at hyre nøje udvalgte udviklere, der er et godt match for både os og vores kunder.

Processen

Sådan arbejder vi