Færre kontaktflader. Tættere samarbejde. Ingen bøvl

I får en fast kontaktperson og kommunikerer direkte med specialisten

Vores erfaring er at mange IT virksomheder skaber en for stor distance mellem kunden og de specialister der skal udføre arbejdet. Enten ved at benytte sig af sælgere uden teknisk baggrund, som har den daglige kontakt med kunden – eller ved at outsource udviklingen til freelancere eller udviklingshuse i andre lande. Det er også tit en kombination af begge dele.

Udvikling og drift af software

IT-virksomhed

Tilgang IT virksomhed

Nordicode

Tilgang IT virksomhed

Ingen juniorer eller praktikanter. Kun erfarne specialister

Hos Nordicode ansætter og videreuddanner vi specialister, som både er teknisk dygtige, men samtidig har et inderligt ønske om at gøre en forskel for de kunder vi arbejder med. Dette betyder, at udviklerne er med allerede til første møde med kunden, så de så tidligt som muligt kan få en forståelse for de udfordringer der skal løses.

Udvikling og drift af software

Selvom vi er nørder, så har vi også forretningsforståelse

Den stereotype opfattelse af udviklere, som mennesker der helst vil sidde i kælderen omgivet af dåsecolaer og pizzabakker, og ikke kan forklare sig ordenligt, er både forkert og outdated. Hos Nordicode gør vi en dyd ud af at være nørder med forståelse for netop din forretning.

Whiteboard Nordicode

Vi kommunikerer i øjenhøjde, på et sprog som alle forstår

Vi sætter en ære i at kunne kommunikere klart og tydeligt, uden at du som kunde skal have den nødvendige tekniske indsigt. Det er vores opgave at oversætte tekniske spørgsmål og krav, til et sprog som alle kan forstå.

Dialog om softwareudvikling

Kontakt os i dag

Har du et projekt eller samarbejde, du gerne vil vende med os, eller er du nysgerrig på, at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, ser vi frem til at høre fra dig. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag.

Kontakt Nordicode

Kort om os

Vi er en IT virksomhed, der typisk træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til.

Vi har mange års erfaring med at digitalisere og automatisere processer og kan udvikle, drifte og optimere alt digitalt.

Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige virksomheder i forskellige brancher, og vi kan også hjælpe din.

Nordicode ApS

Studiestræde 7A, stuen

1455 København K

CVR: 39030845

(+45) 33 60 27 17

[email protected]