Vi er en IT virksomhed, der typisk træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til.

Og er eksperter i udvikling, drift og vedligeholdelse af digitale løsninger. Siden 2017 har Nordicode hjulpet en lang række danske virksomheder med softwareudvikling, digitalisering og automatisering.

Digitalisering

For jer, der ønsker at optimere jeres virksomhed. I ønsker at arbejde smartere, spare ressourcer og undgå fejl.

Systemudvikling

Specialiserede opgaver som kravsindsamling, oprydning i data, optimering af digital infrastruktur mv.

Web-applikationer

Skræddersyede web-applikationer, som er programmer lavet til at køre direkte i en browser.

Apps

Apps udviklet til telefon eller tablet, kan hjælpe med at håndtere din virksomhed på farten.

Vi udvikler, integrerer, drifter og vedligeholder IT-systemer

Vi udvikler avancerede IT-systemer, webapplikationer og B2B apps, der tager jeres virksomhed til nye højder gennem skræddersyede løsninger.

Vi ved alle, at tekniske fejl opstår. Og de fleste af os kender nok også til frustrationen, når teknologien bare ikke fungerer. Derfor er det ikke nok at en digital platform. Det skal også driftes og vedligeholdes.

Udvikling og drift af software

Vi har en stor værktøjskasse

All vores seniorudviklere er generalister i den forstand, at vi gennem lang erfaring, har arbejdet i dybden med en lang række brancher og teknologier. Vi har altså mere end én ting i værktøjskassen, så vi kan vælge teknologien der passer til jeres konkrete behov.

Amazon Web Services
Azure
Docker
.NET
React
Ruby on Rails
Swift - Native iOS development
Kotlin - Native Android development
Laravel
TypeScript

Står i med et kuldsejlet IT projekt, så er der hjælp at hente

Er freelanceren eller din IT leverandør utilfredsstillende, eller er løbet skrigende væk? Vi er specialister i at overtage kuldsejlede IT-projekter og få dem på ret køl igen.

Lad os hjælpe dig med at navigere i den digitale jungle og give dig trygheden tilbage. Vi træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til.

Se præsentation af Nordicode

Kontakt os i dag

Har du et projekt eller samarbejde, du gerne vil vende med os, eller er du nysgerrig på, at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, ser vi frem til at høre fra dig. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag.

Kontakt Nordicode

Kort om os

Vi er en IT virksomhed, der typisk træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til.

Vi har mange års erfaring med at digitalisere og automatisere processer og kan udvikle, drifte og optimere alt digitalt.

Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige virksomheder i forskellige brancher, og vi kan også hjælpe din.

Nordicode ApS

Studiestræde 7A, stuen

1455 København K

CVR: 39030845

(+45) 33 60 27 17

[email protected]