Services

Vi er en IT virksomhed, der typisk træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til. 

Digitalisering

For jer, der ønsker at optimere jeres virksomhed. I ønsker at arbejde smartere, spare ressourcer og undgå fejl.

Systemudvikling

Specialiserede opgaver som kravsindsamling, oprydning i data, optimering af digital infrastruktur mv.

Webapplikationer

Skræddersyede web-applikationer, som er programmer lavet til at køre direkte i en browser.

Apps

Apps udviklet til telefon eller tablet, kan hjælpe med at håndtere din virksomhed på farten.

360° fullservice

Vi udvikler, integrerer, drifter og vedligeholder IT-systemer

Vi udvikler avancerede IT-systemer, webapplikationer og B2B apps, der tager jeres virksomhed til nye højder gennem skræddersyede løsninger.

Vi ved alle, at tekniske fejl opstår. Og de fleste af os kender nok også til frustrationen, når teknologien bare ikke fungerer. Derfor er det ikke nok at en digital platform. Det skal også driftes og vedligeholdes.

Tech stack

Vi har en stor værktøjskasse

All vores seniorudviklere er generelister i den forstand, at vi gennem lang erfaring, har vi arbejdet i dybden med en lang række brancher og teknologier. Vi har altså mere end én ting i værktøjskassen, så vi kan vælge teknologien der passer til jeres konkrete behov. 

Processen

Sådan arbejder vi

Kultsejlede IT projekter

Står i med et kuldsejlet projekt, så er der hjælp at hente

Er freelanceren eller din IT leverandør utilfredsstillende, eller er løbet skrigende væk? Vi er specialister i at overtage kuldsejlede IT projekter og få dem på ret køl igen.

Lad os hjælpe dig med at navigere i den digitale jungle og give dig overblik. Vi træder til ved specialiserede og krævende opgaver, som kan være svære at finde kompetencerne til.